//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/35f1f34f76ee4811c046a241d7ac705.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/00e9a683b7907ac4e6146e100f8c61d.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/965a22783da643c48086676855af00f.jpg

rrethus

Ne jemi prodhues si dhe eksportues të materialit reflektues, shirit me grep dhe lak/velcro, shirit rrip i trashë pëlhure dhe shirit të endur elastik, etj. Ne jemi të specializuar në prodhimin e materialit reflektues, dhe disa produkte reflektuese mund të arrijnë standardet ndërkombëtare si Oeko -Tex100, EN ISO 20471:2013, ANSI/ISEA 107-2010, EN 533, NFPA 701, ASITMF 1506, CAN/CSA-Z96-02, AS/NZS 1906.4:2010.Certifikatat IS09001&ISO14001.

Lexo më shumë

Lajmeinformacion

 • Dallimi midis litarit dhe kordonit

  Dallimi midis litarit dhe kordonit

  21 shtator 2023

  Dallimi midis litarit dhe kordonit është një temë që kontestohet shpesh.Për shkak të ngjashmërive të tyre të dukshme, shpesh mund të jetë e vështirë të dallohen të dyja, por duke përdorur rekomandimet që kemi dhënë këtu, thjesht mund ta bëni këtë.Litari dhe kordoni kanë shumë të përbashkëta, dhe shumë njerëz...

 • Shirit me grep dhe lak në fushën e hapësirës ajrore

  Shirit me grep dhe lak në fushën e hapësirës ajrore

  Shtator 14-2023

  Shirit Velcro përdoret gjerësisht në fushën e hapësirës ajrore.Besueshmëria dhe shkathtësia e tij e bëjnë montimin, mirëmbajtjen dhe funksionimin e anijes kozmike më të përshtatshme dhe efikase.Montimi i anijes kozmike: Rripat Velcro mund të përdoren për montim dhe fiksim brenda dhe jashtë anijes, si p.sh.

 • A mund të vendosni shirit reflektues në makinën tuaj

  A mund të vendosni shirit reflektues në makinën tuaj

  Gusht-24-2023

  Për sigurinë, përdoret shiriti reflektues i sigurisë.Ai i mban drejtuesit të vetëdijshëm për sinjalistikën e rrugës në mënyrë që të parandalojnë aksidentet.Prandaj, a mund të ngjitni shirit reflektues në makinën tuaj?Nuk është kundër ligjit të përdorni shirit reflektues në makinën tuaj.Mund te vendoset kudo pervec dritareve tuaja....

Lexo më shumë