Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Lajme

 • Cilat janë aplikimet e jelekëve reflektues në industri të ndryshme

  Aplikimi i jelekut të sigurisë reflektuese ka depërtuar në industri të ndryshme dhe qëllimet e aplikimit të tij po zgjerohen gradualisht.1. Personeli i policisë, ushtrisë dhe personelit të tjerë të zbatimit të ligjit: Jeleku reflektues me shikueshmëri të lartë përdoret kryesisht në shërbimet policore dhe ushtarake...
  Lexo më shumë
 • Si të lidhni Velcro në pëlhurë pa qepur

  Jeni kurioz se si të lidhni Rripat me grep dhe lak në pëlhurë pa përdorur një makinë qepëse?Velcro mund të ngjitet në pëlhurë, të ngjitet në pëlhurë ose të qepet në pëlhura për ta ngjitur atë.Preferencat tuaja personale do të përcaktojnë se cila zgjidhje do të jetë më efektive për të përmbushur ...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni brezat elastikë të endura

  Elastika e endur është një lloj brezi elastik që është i njohur për elasticitetin e tij të jashtëzakonshëm, aftësinë për të lëvizur dhe përkulur në drejtime të ndryshme dhe për faktin që nuk bëhet më i hollë ndërsa shtrihet.Kur kërkoni elasticitet me një pikë thyerjeje të lartë, zgjidhja më efektive...
  Lexo më shumë
 • Roli i shiritit të shënjimit reflektues në veshjet e zjarrfikësve

  Kur zjarrfikësit janë duke bërë punën e tyre, ata zakonisht punojnë në kushte të ftohta në temperatura të larta në vendin e zjarrit.Nxehtësia rrezatuese nga vendi i zjarrit ka potencialin të shkaktojë djegie të rënda në trupin e njeriut dhe madje të shkaktojë vdekjen.Zjarrfikësit kërkojnë...
  Lexo më shumë
 • Veshje pune me dukshmëri të lartë për ata në industrinë e menaxhimit të mbetjeve

  Njerëzit që punojnë në industrinë e menaxhimit të mbetjeve shpesh përballen me kushte sfiduese, duke përfshirë përdorimin e makinerive të rënda, praninë e rreziqeve të trafikut dhe ekstremet e temperaturës.Prandaj, kur punonjësit e menaxhimit të mbetjeve janë atje duke mbledhur, transportuar...
  Lexo më shumë
 • TRAMIGO——Prodhues profesionist kinez i brezave elastikë të endura

  Shiritat elastikë të endur janë një produkt special për të cilin TRAMIGO dominon tregun në Kinë.Ky lloj specifik elastik ka një cilësi të shkëlqyeshme, e cila nga ana e tij inkurajon përdorimin e tij në aplikacione që konsiderohen të jenë më të larta.Këto shirita elastikë prodhohen...
  Lexo më shumë
 • Parzmoret më të mira të sigurisë për punëtorët e ndërtimit

  Punëtorët e ndërtimit realisht i nënshtrohen një sërë rreziqesh të ndryshme sigurie ndërsa ata janë duke bërë punën e tyre në një kantier ndërtimi.Ata janë gjithashtu të ndjeshëm ndaj lëndimeve kërcënuese për jetën me raste.Për shkak të kësaj, disponueshmëria e pjesëve të ndryshme të ...
  Lexo më shumë
 • RRIPI I GJENDJES DHE LAKUT

  Ka rripa me grep dhe unazë të bashkangjitur në çdo gjë.Ato janë të disponueshme në çdo treg dhe mund të përdoren në çdo mënyrë që mund të imagjinohet.Kush do ta kishte menduar, për shembull, që një rrip me ngjyra të ndezura mund të përdoret për të identifikuar lopët në një mënyrë që e bën atë të ha...
  Lexo më shumë
 • Ju merr për të kuptuar bazat e materialeve reflektuese

  Çfarë është materiali reflektues?Parimi i retroreflektimit, i cili është një nga format e reflektimit të dritës, përdoret nga materiali reflektues.Ky është procesi me të cilin drita hyn në një objekt dhe pastaj del përsëri.Është pjesë e procesit të reflektimit pasiv, i cili...
  Lexo më shumë
 • Një udhëzues për të gjetur një prodhues të shiritit reflektues me porosi

  Shirit reflektues me porosi është një lloj shiriti që është krijuar për t'i mbajtur punëtorët të sigurt në dritë të ulët dhe kushte të pafavorshme moti.Gjetja e një furnizuesi të besueshëm të shiritit reflektues është thelbësor për të kursyer para dhe burime në afat të gjatë, pavarësisht nëse drejtoni një komp...
  Lexo më shumë
 • Këshilla për shiritat reflektues për veshje

  Aplikimi i shiritit reflektues në veshje mund të realizohet në mënyra të ndryshme, duke përfshirë qepjen e tij.Ju gjithashtu duhet të shmangni hekurosjen ose pastrimin kimik të çdo veshjeje ose aksesori reflektues.Pëlhura reflektuese të guaskës së jashtme dhe të verdhë fluoreshente, të cilat mund të bëjnë...
  Lexo më shumë
 • Udhëzues i personalizuar i jelekut reflektues të sigurisë

  Në të gjitha llojet e shesheve të ndërtimit, punëtorëve u kërkohet të veshin jelekë sigurie reflektuese.Ju mund të gjeni punëtorë të veshur me jelekë me shikueshmëri të lartë kudo ku ka njerëz punëtorë dhe pajisje të rënda, nga kantieret e ndërtimit te fabrikat e prodhimit e deri te magazinat ...
  Lexo më shumë