//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/35f1f34f76ee4811c046a241d7ac705.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/00e9a683b7907ac4e6146e100f8c61d.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/965a22783da643c48086676855af00f.jpg

ngeunaanus

Kami produsén ogé éksportir bahan reflective, hook jeung loop tape / velcro, pita webbing jeung anyaman tape elastis, jsb Kami husus dina produksi bahan reflective, sarta sababaraha produk reflective bisa ngahontal standar internasional sakumaha Oeko. -Tex100, EN ISO 20471:2013, ANSI / ISEA 107-2010, EN 533, NFPA 701, ASITMF 1506, BISA / CSA-Z96-02, AS / NZS 1906.4:2010.Sertipikat IS09001 & ISO14001.

maca deui

wartainpormasi

  • Kumaha motong anyaman nilon sareng tali pikeun ngahindarkeun ngagem sareng cimata

    Kumaha motong anyaman nilon sareng tali pikeun ngahindarkeun ngagem sareng cimata

    Pébruari-21-2024

    Motong anyaman nilon sareng tali mangrupikeun tugas umum pikeun seueur peminat DIY, petualang luar, sareng profésional.Tapi, téknik motong anu teu leres tiasa nyababkeun ngagem sareng cimata, nyababkeun kakuatan sareng daya tahan anu ngirangan.Dina tulisan ieu, urang bakal ngajalajah alat anu diperyogikeun, ...

  • Tren Pangwangunan Kahareup Hook na Loop Fasteners

    Tren Pangwangunan Kahareup Hook na Loop Fasteners

    Jan-26-2024

    Hook na loop fasteners, ilahar disebut Velcro, geus mangrupa bahan penting pikeun fastening sarta nyambungkeun rupa item.Nalika urang ningali ka hareup, sababaraha tren tiasa ngabentuk pangembangan hook sareng loop fasteners.Kahiji jeung foremost, trend arah mat sustainable tur ramah-eco ...

  • Pentingna Pita Reflektif pikeun Ngajalankeun Peuting atanapi Ngabuburit

    Pentingna Pita Reflektif pikeun Ngajalankeun Peuting atanapi Ngabuburit

    Jan-19-2024

    Ngajalankeun atanapi Ngabuburit peuting tiasa janten pangalaman damai tur exhilarating, tapi ogé hadir kalawan set sorangan masalah kaamanan.Salah sahiji cara anu paling efektif pikeun ningkatkeun kasalametan salami kagiatan wengi nyaéta ku ngagunakeun pita reflektif.Pita reflektif ngawula salaku alat vital pikeun ngaronjatkeun visibi ...

maca deui