//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/35f1f34f76ee4811c046a241d7ac705.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/00e9a683b7907ac4e6146e100f8c61d.jpg
//cdnus.globalso.com/tramigoreflective/965a22783da643c48086676855af00f.jpg

babaganus

Kita minangka pabrikan uga minangka eksportir bahan reflektif, pita pancing lan daur ulang / velcro, pita anyaman lan pita tenunan elastis, lan sapiturute. -Tex100, EN ISO 20471:2013, ANSI/ISEA 107-2010, EN 533, NFPA 701, ASITMF 1506, CAN/CSA-Z96-02, AS/NZS 1906.4:2010.Sertifikat IS09001 & ISO14001.

maca liyane

kabarinformasi

  • Carane Cut anyaman Nilon lan Tali kanggo Nyegah Wear lan Luh

    Carane Cut anyaman Nilon lan Tali kanggo Nyegah Wear lan Luh

    Februari-21-2024

    Nglereni anyaman lan tali nilon minangka tugas umum kanggo akeh penggemar DIY, petualang ruangan, lan profesional.Nanging, teknik nglereni sing ora bener bisa nyebabake nyandhang lan luh, nyebabake kekuwatan lan daya tahan.Ing artikel iki, kita bakal njelajah alat sing dibutuhake, ...

  • Trends Development Future Pancing lan Loop Fasteners

    Trends Development Future Pancing lan Loop Fasteners

    Jan-26-2024

    Pengikat pancing lan daur ulang, sing umum dikenal minangka Velcro, wis dadi bahan penting kanggo ngikat lan nyambungake macem-macem barang.Nalika kita katon ing mangsa ngarep, sawetara tren bisa mbentuk pangembangan hook lan loop fasteners.Pisanan lan paling penting, tren menyang tikar sing lestari lan ramah lingkungan ...

  • Pentinge Pita Reflektif kanggo Nighttime Running utawa Cycling

    Pentinge Pita Reflektif kanggo Nighttime Running utawa Cycling

    Jan-19-2024

    Mlaku utawa muter ing wayah wengi bisa dadi pengalaman sing tentrem lan nyenengake, nanging uga ana masalah safety dhewe.Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nambah safety sajrone kegiatan ing wayah wengi yaiku nggunakake pita reflektif.Pita reflektif minangka alat penting kanggo nambah visibi ...

maca liyane