NINGBO TRAMIGO MATERIAL REFLEKTIV CO, LTD.është themeluar në vitin 2010, që do të thotë se ne jemi në biznesin e aksesorëve të veshjevembi 10 vjet.Ne jemi të angazhuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e inxhinierisë shumë të specializuarshirit reflektues,kasetë me grep dhe lak,shirita rrip i endura, si dhe kopset speciale dhe aksesorë të tjerë të lidhur .Produktet tona shiten mirë në Amerikën e Jugut dhe në pjesën tjetër të botës, si Amerikë, Turqi, Portugali, Iran, Estoni, Irak, Bangladesh etj.

Shërbim i kontrolluar dhe vëmendje personale ndaj të gjitha kërkesave, përgjigje e shpejtë për të gjithëkërkesat në 6 orë.

Kontroll i plotë i procesit përmesTQM dhe SPC.

Paketim i personalizuarshërbimi i projektimitështë në dispozicion, personeli profesional i dokumentacionit të porositjes dhe dorëzimi është në kohë.

Kosto konkurruese e mallrave nga partnerët tanë të agjentëve të transportit,më shumë se 200 kontejnerë të dërguarpërmes partnerëve tanë të agjentëve të transportit çdo vit.