Warta

  • Kumaha motong anyaman nilon sareng tali pikeun ngahindarkeun ngagem sareng cimata

    Kumaha motong anyaman nilon sareng tali pikeun ngahindarkeun ngagem sareng cimata

    Motong anyaman nilon sareng tali mangrupikeun tugas umum pikeun seueur peminat DIY, petualang luar, sareng profésional.Tapi, téknik motong anu teu leres tiasa nyababkeun ngagem sareng cimata, nyababkeun kakuatan sareng daya tahan anu ngirangan.Dina tulisan ieu, urang bakal ngajalajah alat anu diperyogikeun, ...
    Maca deui
  • Tren Pangwangunan Kahareup Hook na Loop Fasteners

    Tren Pangwangunan Kahareup Hook na Loop Fasteners

    Hook na loop fasteners, ilahar disebut Velcro, geus mangrupa bahan penting pikeun fastening sarta nyambungkeun rupa item.Nalika urang ningali ka hareup, sababaraha tren tiasa ngabentuk pangembangan hook sareng loop fasteners.Kahiji jeung foremost, trend arah mat sustainable tur ramah-eco ...
    Maca deui
  • Pentingna Pita Reflektif pikeun Ngajalankeun Peuting atanapi Ngabuburit

    Pentingna Pita Reflektif pikeun Ngajalankeun Peuting atanapi Ngabuburit

    Ngajalankeun atanapi Ngabuburit peuting tiasa janten pangalaman damai tur exhilarating, tapi ogé hadir kalawan set sorangan masalah kaamanan.Salah sahiji cara anu paling efektif pikeun ningkatkeun kasalametan salami kagiatan wengi nyaéta ku ngagunakeun pita reflektif.Pita reflektif ngawula salaku alat vital pikeun ngaronjatkeun visibi ...
    Maca deui
  • Webbing Tape Pamilihan Guide

    Webbing Tape Pamilihan Guide

    Jinis Anyaman Aya dua jinis anyaman: anyaman tubular sareng pita anyaman datar.Anyaman padet tina lawon disebut anyaman datar.Éta sering dianggo pikeun ransel sareng tali kantong.Nalika anyaman anyaman dina bentuk tabung teras diratakeun pikeun nyayogikeun dua lapisan, éta disebut t ...
    Maca deui
  • Bakal Velcro Patches Lengket dirasakeun

    Bakal Velcro Patches Lengket dirasakeun

    Velcro hook na loop pita téh unmatched salaku fastener pikeun pakéan atawa barang lawon séjén.Ieu salawasna sadia di kamar jahit atawa studio keur seamstress sumanget atawa seni karajinan enthusiast.Velcro ngagaduhan rupa-rupa aplikasi kusabab cara puteran sareng kaitna didamel ...
    Maca deui
  • Milih Pita Reflektif Katuhu

    Milih Pita Reflektif Katuhu

    Kusabab aya rupa-rupa tipena béda pita reflective pisibilitas tinggi dina pasaran, éta mantuan ngartos karakteristik unggal pilihan.Anjeun hoyong pastikeun pita bakal dianggo pikeun pamakéan dimaksudkeun Anjeun.Faktor anu Pertimbangkeun Faktor anu anjeun badé pertimbangkeun kalebet: Durabili...
    Maca deui
  • Bahan anu pang populerna pikeun anyaman anu tahan kana potongan atanapi cimata

    Bahan anu pang populerna pikeun anyaman anu tahan kana potongan atanapi cimata

    "webbing" ngajelaskeun lawon anyaman tina sababaraha bahan anu béda-béda dina kakuatan sareng lebar.Éta dijieun ku anyaman benang kana strips on looms.Webbing, kontras jeung tali, boga rupa-rupa kagunaan nu buka ogé saluareun harnessing.Kusabab adaptability hébat na, éta essen ...
    Maca deui
  • Naon A Hook jeung Loop Patch

    Naon A Hook jeung Loop Patch

    A hook na loop patch mangrupakeun jenis husus tina patch kalawan backing nu ngajadikeun eta gampang dilarapkeun ka sagala rupa surfaces.Sakur desain atanapi desain anu dipesen pikeun nyocogkeun bisnis, organisasi, atanapi kabutuhan pribadi anjeun tiasa ditempatkeun di payuneun patch.A hook na loop patch merlukeun ...
    Maca deui
  • Kumaha tape reflective dijieun

    Kumaha tape reflective dijieun

    Pita reflektif dihasilkeun ku mesin anu ngahijikeun sababaraha lapisan bahan kana hiji pilem.Manik kaca sareng pita reflektif mikro-prismatik mangrupikeun dua jinis utama.Bari aranjeunna diwangun sarupa, aranjeunna ngagambarkeun lampu dina dua cara béda;paling hese...
    Maca deui
  • Pita webbing kaamanan: milih anyaman anu pas pikeun produk anjeun

    Pita webbing kaamanan: milih anyaman anu pas pikeun produk anjeun

    Pita anyaman sering didadarkeun salaku "lawon anu kuat ditenun kana jalur datar atanapi tabung tina lebar sareng serat anu béda-béda."Naha dipaké salaku tali anjing, tali dina ransel, atawa tali pikeun nyepetkeun calana, lolobana webbing ilaharna Dihasilkeun tina bahan jieunan manusa biasa atawa alam ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun pita sihir Velcro

    Kumaha ngagunakeun pita sihir Velcro

    Aya seueur jinis pita pengikat Velcro anu tiasa kami anggo ti waktos ka waktos.Aya dua kagunaan utama: 1) pikeun ngahijikeun kabel, sapertos pikeun manajemén kabel dina rak, atanapi 2) pikeun ngamankeun alat dina rak atanapi témbok.Prakték anu hadé pikeun ngabersihkeun wirin naon waé ...
    Maca deui
  • Pita Reflektif Visibilitas Tinggi pikeun kendaraan, alat sareng harta anjeun

    Pita Reflektif Visibilitas Tinggi pikeun kendaraan, alat sareng harta anjeun

    Larapkeun pita kaamanan reflektif ka ambulan anjeun, mobil pulisi, beus kota, bajak salju, treuk sampah sareng armada utiliti pikeun ngabantosan karyawan, sipil sareng kendaraan anjeun aman.Naha nganggo pita reflektif?Pita reflektif ningkatkeun pisibilitas kendaraan anjeun, alat atanapi harta, anu ngabantosan p ...
    Maca deui