Kabar

  • Carane Cut anyaman Nilon lan Tali kanggo Nyegah Wear lan Luh

    Carane Cut anyaman Nilon lan Tali kanggo Nyegah Wear lan Luh

    Nglereni anyaman lan tali nilon minangka tugas umum kanggo akeh penggemar DIY, petualang ruangan, lan profesional.Nanging, teknik nglereni sing ora bener bisa nyebabake nyandhang lan luh, nyebabake kekuwatan lan daya tahan.Ing artikel iki, kita bakal njelajah alat sing dibutuhake, ...
    Waca liyane
  • Trends Development Future Pancing lan Loop Fasteners

    Trends Development Future Pancing lan Loop Fasteners

    Pengikat pancing lan daur ulang, sing umum dikenal minangka Velcro, wis dadi bahan penting kanggo ngikat lan nyambungake macem-macem barang.Nalika kita katon ing mangsa ngarep, sawetara tren bisa mbentuk pangembangan hook lan loop fasteners.Kaping pisanan, tren menyang tikar sing lestari lan ramah lingkungan ...
    Waca liyane
  • Pentinge Pita Reflektif kanggo Nighttime Running utawa Cycling

    Pentinge Pita Reflektif kanggo Nighttime Running utawa Cycling

    Mlaku utawa muter ing wayah wengi bisa dadi pengalaman sing tentrem lan nyenengake, nanging uga ana masalah safety dhewe.Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nambah safety sajrone kegiatan ing wayah wengi yaiku nggunakake pita reflektif.Pita reflektif minangka alat penting kanggo nambah visibi ...
    Waca liyane
  • Panduan Pemilihan Pita Webbing

    Panduan Pemilihan Pita Webbing

    Jinis Anyaman Ana rong jinis anyaman yaiku anyaman tubular lan pita anyaman datar.Tenun sing padhet saka kain kasebut diarani anyaman datar.Asring digunakake kanggo tas ransel lan tali tas.Nalika webbing ditenun ing wangun tabung lan banjur flattened kanggo nyedhiyani rong lapisan, iku ngandika t ...
    Waca liyane
  • Bakal Velcro Patches Kelet kanggo Felt

    Bakal Velcro Patches Kelet kanggo Felt

    Velcro hook lan loop tape ora ditandingi minangka pengikat kanggo sandhangan utawa barang kain liyane.Iku tansah kasedhiya ing kamar jahitan utawa studio kanggo penjahit antusias utawa penggemar seni lan kerajinan.Velcro nduweni macem-macem aplikasi amarga cara puteran lan pancingan digawe ...
    Waca liyane
  • Milih Pita Reflektif Tengen

    Milih Pita Reflektif Tengen

    Amarga ana macem-macem jinis tape reflektif visibilitas dhuwur ing pasar, migunani kanggo ngerti karakteristik saben pilihan.Sampeyan pengin mesthekake yen tape bakal bisa digunakake kanggo tujuan sampeyan.Faktor-faktor sing kudu ditimbang-timbang Faktor-faktor sing arep ditimbang kalebu: Durabili...
    Waca liyane
  • Bahan paling populer kanggo webbing sing tahan kanggo ngethok utawa luh

    Bahan paling populer kanggo webbing sing tahan kanggo ngethok utawa luh

    "webbing" nggambarake kain tenunan saka sawetara bahan sing beda-beda ing kekuatan lan jembaré.Iki digawe kanthi nenun benang dadi jalur ing alat tenun.Webbing, beda karo tali, nduweni macem-macem kegunaan sing ngluwihi panggunaan.Amarga kemampuan adaptasi sing apik, essen ...
    Waca liyane
  • Apa A Pancing lan Loop Patch

    Apa A Pancing lan Loop Patch

    Tembelan pancing lan daur ulang minangka jinis tembelan khusus kanthi backing sing gampang ditrapake ing macem-macem permukaan.Sembarang desain utawa desain bespoke sing cocog karo bisnis, organisasi, utawa kabutuhan pribadi sampeyan bisa diselehake ing ngarep tembelan.Tambalan hook lan loop mbutuhake ...
    Waca liyane
  • Carane tape reflektif digawe

    Carane tape reflektif digawe

    Pita reflektif diprodhuksi dening mesin sing nggabungake pirang-pirang lapisan materi dadi film siji.Manik kaca lan pita reflektif mikro-prismatik minangka rong jinis utama.Nalika lagi dibangun padha, padha nggambarake cahya ing rong cara;paling angel...
    Waca liyane
  • Pita webbing safety: milih anyaman sing pas kanggo produk sampeyan

    Pita webbing safety: milih anyaman sing pas kanggo produk sampeyan

    Pita webbing asring diterangake minangka "kain sing kuat sing ditenun dadi jalur datar utawa tabung kanthi jembar lan serat sing beda-beda."Apa digunakake minangka tali asu, tali ing tas ransel, utawa tali kanggo nyepetake celonone, umume anyaman biasane digawe saka bahan alami utawa buatan manungsa ...
    Waca liyane
  • Carane nggunakake Velcro magic tape

    Carane nggunakake Velcro magic tape

    Ana macem-macem jinis pita pengikat Velcro sing bisa digunakake saka wektu kanggo wektu.Ana rong kegunaan utama: 1) kanggo naleni kabel, kayata kanggo manajemen kabel ing rak, utawa 2) kanggo ngamanake peralatan menyang rak utawa tembok.Praktek sing apik kanggo ngresiki wirin apa wae ...
    Waca liyane
  • Pita Reflektif Visibilitas Tinggi kanggo kendaraan, peralatan lan properti sampeyan

    Pita Reflektif Visibilitas Tinggi kanggo kendaraan, peralatan lan properti sampeyan

    Pasang tape safety reflektif menyang ambulans, mobil polisi, bis kutha, bajak salju, truk sampah lan armada sarana kanggo njaga karyawan, warga sipil lan kendaraan sampeyan kanthi aman.Napa nggunakake tape reflektif?Pita reflektif nambah visibilitas kendaraan, peralatan utawa properti sampeyan, sing mbantu ...
    Waca liyane