NINGBO TRAMIGO РЕФЛЕКТИВЕН МАТЕРИЈАЛ CO.,LTD.е основана во 2010 година, што значи дека сме во бизнисот со додатоци за облеканад 10 години.Ние сме ангажирани во дизајнирање, развој, производство и продажба на високо специјализирани инженерскирефлектирачка лента,лента со кука и јамка,плетени ленти за лепење, како и специјални токи и други сродни додатоци .Нашите производи се продаваат добро во Јужна Америка и остатокот од светот, како што се Америка, Турција, Португалија, Иран, Естонија, Ирак, Бангладеш итн.

Контролирана услуга и лично внимание на сите барања, брз одговор на ситебарања за 6 часа.

Целосна контрола на процесот прекуTQM и SPC.

Персонализирано пакувањеуслуга за дизајне достапен, стручниот документарен персонал за нарачка, а испораката е навремена.

Конкурентни трошоци за товар од нашите партнери за агенти за испорака,испорачани повеќе од 200 контејнерипреку нашите партнери за превозници секоја година.

 

 
123456Следно >>> Страница 1/17