Добредојдовте на нашите веб-страници!
TRAMIGO Рефлективен со висока видливост ПВЦ призматик е изработен од ПВЦ материјал и се шие во рефлектирачка облека како што е безбедносен елек, елек за мотоцикли/велосипед, безбедносна работна облека, чанти и шатори.Кога се носи при слаба осветленост или ноќни услови, го прави носителот значително повидлив за другите околу нив.НашиотПВЦ рефлектирачка лентаима добиено сертификат од EN20417, EN13358 и други организации.Еве избор на призматични ретро-рефлектирачки ленти;во случај да ви треба приспособена услуга, не двоумете се да стапите во контакт со нас за да можеме да ви обезбедиме дополнителни информации.