Su'esu'ega fou Global Reflective Paper Market 2019 Va'aiga ma le Su'esu'ega o Ta'a'alo Ta'ita'i ma Tupe Maua i le Fa'ateleina o le Fa'atupulaia Va'aiga i le 2025 |Ie Mumu Ataata

Ia fa'aaloalo, fa'aaganuu ma tumau i le autu.Matou te tapeina faʻamatalaga e solia ai la matou tulafono, lea matou te faʻamalosia oe e faitau.E mafai ona tapunia filo o talanoaga i soo se taimi i la matou pule faitalia.

Ole taimi nei e le mafai ona ou faʻafetai mo le fesoʻotaʻiga i le va o ufimata okesene ma le saogalemu o aʻoga.O lea fa’atusa na faia i le Fono Tele a le atunu’u i le Saogalemu a Aoga (NSSS) i le masina na te’a nei, i le taimi o se talanoaga faavaega e aofia ai tagata ta’ito’atasi na a’afia i fa’alavelave a le a’oga, e aofia ai i latou na sao mai, aiga o e na a’afia ma le au lagolago mo le saogalemu o a’oga.

“E mafai ona suatia le kiona ona o le uamea, e mafai ai ona tatalia le lavea.Ae o le a le mea e tupu, o le taʻe o le malulu, ma afai e oso i fafo, o lea ua e maua le fitu-pauna, ou te talitonu, e ono alu i totonu o le tioata a se tasi,” o le tala lea a Chevalier.

Tulaga Maualuga mo Taʻavale Faʻataʻitaʻiga Saogalemu Tape - <br />100%Nylon Hook ma Loop Tape - Xiangxi

O le mea moni e le tele a tatou filifiliga.I le va o le numera o loli e manaʻomia e ufiufi ai se vaega tele ma le taʻutaʻua o polokalame faʻapipiʻi paʻu, o le tamaoaiga o le suia o uta i se masini e le mafai ona faʻaopoopoina.E mana'omia e le au fa'atau pa'u pisinisi ni ta'avale e mafai ona kiliva ma piki mai pa'u eseese a'o avea ma ta'avale tautua auala.Ose pisinisi e matua ese lava iinei i le toetoe lava o itu uma, o lea o le vaega faigaluega tusilima o se tasi e le mafai ona tape atoa mai le faʻatusatusaga.

“O lea e omai faaletulafono.E sau i totonu e ala i uafu faaletulafono e ulufale ai.Ae o le taimi lava latou te i ai iinei latou te iloa ai o galuega o loʻo ofoina atu ma tulaga o loʻo latou faigaluega ai e matua ese lava nai lo le mea na folafola atu ia i latou," o le tala lea a Chan."Ae i lena taimi, ua faamataʻuina i latou i le malosi moni.Ua sasaina i latou, ua faamata’u i le tipoti, atonu ua faamata’uina o latou aiga i se manu’a, ona faamalosia ai lea o i latou e nonofo i lea tulaga ma ua leai se mea e sosola ai.”

O se inisinia tau vaalele-saogalemu ua silia ma le sefulu tausaga sa galue mo se taimi umi o se DER i Boeing ma mulimuli ane avea ma Boeing AR i luga o le tele o galuega faatino e aofia ai ma le MAX, fai mai e leai se mea "matua sese" i le FAA tuʻuina atu tusi faamaonia saogalemu - tuʻuina atu. tumau le vaavaaiga.

I se fa'asalalauga fa'asalalau mulimuli ane, na fa'amanatu ai e le Préfecture le taua tele o le usita'ia o tulafono o le saogalemu i luga o le alatele, ia mataala ma fa'atapula'a amioga mata'utia i luga o auala.

Tulaga Maualuga mo Taʻavale Faʻataʻitaʻiga Saogalemu Tape - <br />100%Nylon Hook ma Loop Tape - Xiangxi

A mana'o le A'ai o Estevan i tala fou i le lotoifale, tau, ma ta'aloga i luga ole laiga ma luga ole mana'oga, latou te liliu atu ile Discover Estevan.I le avea ai o le upega tafaʻilagi a Estevan mo lisi o galuega i le lotoifale, faʻasalalauga saoloto, faʻatau faletaavale, mea faʻapitoa a le aiga, tusi pisinisi ma faʻaleaogaina o le tau, DiscoverEstevan o lau fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga faʻapitonuʻu.

"Main Street mai Pico Boulevard i Marine Street o loʻo tumau pea se uiga faʻapitoa e tasi le fogafale o se auala 1920s e ui o le tele o fale ua toe faʻafouina ... i luga o le fogafale lalo," na ia tusia ai.“O le tele ma le fua o le fale ua fuafuaina ma lona sootaga ma le auala o le a tutusa ma le ie o loʻo i ai i le Main Street e ui o foliga o le fale e faʻaonapo nei."

O taga tu'u lelei ma se mamanu maualalo e avea ai lenei ofuvae lelei mo si'osi'omaga fa'apolofesa po'o fa'alavelave fa'alilolilo.

O le fale muamua a le kamupani i lona laumua i Chesterfield, Karolaina i Saute, ua quintupled i le tele i le tele o tausaga i le sili atu i le 65,000 sikuea mita ma o loʻo i totonu o le isi faʻalautelega, fai mai Richert.


Taimi meli: Sep-09-2020