Hvorfor bomullsbånd er et populært tilbehør innen motedesign

Vi er eksperter og fagfolk innen produksjon avTilpasset bomullsnettog er i stand til å produsere alt tilbehør som er nødvendig eller ønsket.Webbing er en voksende industri for produksjon av sikre skulderstropper, belter og annet tilbehør som krever lignende funksjonalitet.Webbing er kjent for sin forbedrede tekstilstyrke så vel som mote.På grunn av allsidigheten til bomullsbånd, brukes den i økende grad i forskjellig tilbehør.

Bomullsbåndkan lages i en rekke forskjellige vekter, lengder og farger for å passe ethvert behov eller ønske.TRAMIGO kan veves inn i elastiske eller ikke-elastiske produkter.De forskjellige produktene som kan lages av bomullsbånd inkluderer belter, klær, medisinske produkter og bruksområder, militære produkter og tilbehør, sportsutstyr, håndvesker, bagasje, utendørsutstyr, rideprodukter, kjæledyrbånd og andre kjæledyrprodukter, og mange flere.Det er kanskje ikke særlig iøynefallende i livet, men det gir oss stor bekvemmelighet.Så hva er egenskapene til bomullsbånd?

1. Bomullsbånd har god hygroskopisitet.Under normale forhold absorberer båndet fuktighet fra den omkringliggende atmosfæren og har et fuktighetsinnhold på 8-10 %.Derfor, i kontakt med menneskelig hud, får det folk til å føle seg myke og ikke stive.Hvis luftfuktigheten i båndet øker og omgivelsestemperaturen er høy, vil all fuktigheten i båndet fordampe, slik at båndet opprettholder en fuktighetsbalanse og får folk til å føle seg vel.

2. Striper av bomullsbåndhar god varmebestandighet.Når den er lavere enn 110°C, vil den bare fordampe vannet på vevbåndet uten å skade fiberen.Derfor brukes ren bomullsbånd i romtemperatur, og alle prosesser som vask, trykking og farging vil ikke skade bomullsbåndet.Gjør at bomullsbåndet har en sterk evne til å motstå skade.

3. Bomullsbånd har større alkalimotstand.I alkalisk løsning vil ikke båndet bli skadet.Denne egenskapen gjør bomullsbåndet mindre utsatt for slitasje under vask av flekker og rensende urenheter.Samtidig kan bomullsbånd også farges, trykkes og bearbeides for å produsere flere nye varianter av webbing.

Siden webbing er mer slitesterk og har en høyere tekstilstyrke, brukes webbing i mange tilbehør for å balansere det delikate materialet.Bomullsbånd gjør det enkelt å løkke over båndet med andre materialer som silke, sateng, lær og mer.Ved å kombinere bomullsbånd med forskjellige materialer, får finere materialer mindre slitasje, og øker dermed verdien av produktet.

Vi er i stand til å produsere webbing for enhver anledning eller formål.Våre webbingprodukter er tilgjengelige i Light Duty, Medium Duty, Heavy Duty, Extra Heavy Duty og Tape.Bomullsbånd er tilgjengelig i over 50 forskjellige farger.Ikke alle farger er tilgjengelige i hver vekt av webbing, men det er få unntak.Vi har rik erfaring med produksjon av alle slags bånd og tau, som f.eksnylonbånd, polyestertau og så videre.TRAMIGO er masseprodusert, og streber etter å spare kostnader og skape verdi for våre kunder og kunder.Vi tilbyr konkurransedyktige priser som matcher eller overgår prisene og kostnadene til mange konkurrenter.Og vi har et strengt kvalitetskontrollsystem, fra produksjon til ettersalgsservice, vi tilbyr et komplett sett med løsninger for å møte dine spesielle krav.Tilpassede tjenester er også tilgjengelige for å møte dine individuelle behov.

03831ea9a93b89de40a30d1767aa8b7
fd4c9b41c9e0cf52c633745f410f429

Innleggstid: 13. juni 2023