Hvilke klær er reflekterende materiale egnet for

I dag er det mange som bruker bomull, silke, blonder og så videre.Og jeg fant ut at noens klær vil reflektere lyset selv om lyset er veldig mørkt.I dag vil jeg introdusere reflekterende materialer på kåpene våre.

Det er ikke bare bedre enn andre merker av lignende varer i den reflekterende effekten, men har også en vidvinkel, det vil si når lyset faller inn på overflaten av det reflekterende stoffet med et stort synspunkt, kan det fortsatt oppnå enestående reflekterende effekt, med utmerket aldringsmotstand og slitestyrke, kan vaskes eller renses, ikke lett å falle av, etter fortsatt vask kan den fortsatt opprettholde den originale mer enn 75% av den reflekterende effekten.

Reflekterende stoff er mye brukt i refleksvester og stropper, arbeidsklær, jakker, regntøy, reflekterende regnfrakker, sportsklær, ryggsekker, hansker, sko og hatter, etc. Det er også mulig å klippe ut tegn eller screentrykte varemerker og tegninger.Reflekterende stoff er en høyteknologisk vare som er mye brukt i trafikksikkerhetsutstyr, uniformer, arbeidsklær, folier, verneklær etc. og er nært knyttet til sikkerheten til menneskers liv og eiendom.Den kan reflektere de direkte lysstrålene langveis fra til det lysemitterende stedet, enten det er på dagen eller Enestående retroreflekterende optikk er tilgjengelig om kvelden.Vinterarbeidsklærne laget av dette reflekterende stoffet med høy synlighet kan lett finnes av bilister om natten, uavhengig av om brukeren befinner seg på et avsidesliggende sted eller blir forstyrret av lys eller spredt lys.

Reflekterende stoff er veldig vanlig i hverdagen, og klærne av refleksmaterialer gir oss en trygg garanti.


Innleggstid: 19. februar 2019