Fa'afefea ona fa'aoga le Velcro magic tape

E tele ituaigaVelcro fa'amau fa'amauina ia mafai ona tatou faaaogaina mai lea taimi i lea taimi.E lua fa'aoga autu: 1) e nonoa fa'atasi ai uaea, e pei o le fa'atonutonuina o uaea i totonu o se fata, po'o le 2) e fa'amau ai meafaigaluega i se fata po'o se puipui.

Ose faiga lelei le fa'amama o so'o se uaea e te fa'aogaina.E manino lava, soʻo se mea e te faʻapipiʻiina e tatau ona mama, mama, ma matagofie.Ae tusa lava pe e te manaʻomia le faʻanofoina o ni nai uaea i luga o le gata gata o se fata meafaigaluega, e tatau lava ona e faʻamamaina teisi.

Fa'amau fa'amau ma ta'avalee lua vaega - o le tasi e talatala ma le isi e vaivai.O le tulafono pito sili ona taua pe a faʻaogaina le Velcro e faʻapipiʻi ai meafaigaluega o le tuʻuina i taimi uma le itu vaivai i le pito i lalo o meafaigaluega.E mafai e lenei mea ona faia ni mea se tele mo oe.

Muamua, afai o le itu vaivai o loʻo i le pito i lalo o le masini, o le a le sasaina le fata poʻo meaafale o loʻo tuʻuina ai.Atonu e le fiafia tagata faatau i lenei mea, ae latou te matua le fiafia i ai pe a e valuina a latou meaafale i se gaogao.E ui lava e masani ona matou tausia alalaupapa, ki, ma puipui afi i luga o fata masaesae i potu komepiuta, e te le iloa po o fea e ono siitia ai i le lumanaʻi.

O nisi taimi, e te manaʻomia le faʻaputuina o nisi meafaigaluega.A e faia lenei mea, e te manaʻo i taimi uma e tuʻu le tasi itu o levelcro tape iei luga ma le isi i lalo.Po o fea lava le itu i luga, e tatau lava ona i luga.Ma e tusa lava po o le a le itu o loʻo i lalo, e tatau lava ona i lalo.I lenei auala, soʻo se mea e mafai ona faʻaputu i luga o soʻo se mea e aunoa ma lou mafaufau i ai.

Tuu faatasi: o le itu e tasi e tatau ona i ai i le pito i lalo.E sili ona tu'u le itu vaivai ile pito i lalo, o lea e te tu'u ai pea le itu vaivai ile pito i lalo ole masini.

O nisi taimi e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le puipui, e masani lava i luga o plywood i totonu o se potu telefoni.Ose manatu lelei le teu i totonu o lau pusa meafaigaluega.O nisi taimi e mafai ona e tuli sa'o sikulima i totonu o le plywood ma fa'apipi'i le masini i lena auala.

Afai e te manaʻomia le faʻaaogainaVelcro matau ma matasele, e manino lava o fea itu e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le puipui, saʻo?O le masini o loʻo i ai se itu vaivai i le pito i lalo, o lea e tatau ai ona e faʻapipiʻi le itu na valuvalusia i le puipui.

E o'o lava i le Velcro fa'apipi'i a le tagata lava ia atonu e le pipi'i umi i plywood.

E te mana'omia le fa'aogaina o le tulafono lava lea e tasi i meafaigaluega e fa'apipi'i i puipui (tu'u i taimi uma le itu vaivai i le pito i lalo o le iunite) aua e te le iloa po'o fea o iai i le lumana'i.

62592f3e2ff14856646a533243045cf
/matau-ma-loop-tape-products/

Taimi meli: Nov-06-2023