O ufimata Snorkel-Fo'atoa Fa'atupuina Atugaluga Saogalemu |Velcro Tape

I le 1960, na iloa ai e le atalii, o Bob Gore le auala e suia ai le PTFE i se membrane malosi, porous, fetuutuunai e ala i le faʻalauteleina i le ePTFE.PTFE ma ePTFE e tutusa chemically, ae o le lomiga faalauteleina e mafai ona faia i pores o lapopoa eseese, ma e sili atu le mafiafia, o lona uiga masini e eseese.

E ui o le mea fou a de Mestral na avea ma puna o le tele o tauemuga i le amataga o lona amataga, o lona tutumau na mafai ai e ia ona faʻaatoatoaina le tekinolosi matau-ma-loop mo le faʻaaogaina faapisinisi.E ala i le pateniina o Velcro i le 1955, na ia fesoasoani e tuʻuina atu i lana kamupani se tulaga faʻatauvaʻa i luga o isi tagata faʻataʻitaʻi, e pei ona molimauina e lana kamupani na oʻo atu i le faʻatau atu o le sili atu i le 60 miliona iata o.Velcroi le tausaga i le taimi o le olaga o de Mestral.

Equity Partners HG, faʻavae i fafo atu o Baltimore o loʻo tuʻuina atu auaunaga teuga tupe ma ua maeʻa le sili atu i le 500 faʻauiga i totonu o le Iunaite Setete talu mai le 1988.

"O le tausaga e tasi i fafo na faaopoopo ai se laina i laʻu resume, ae o le mea lena," o le tala lea a Lee, o le na toe foi i Korea ia Fepuari ina ua uma ona galue o se kuka i le faletalimalo JW Marriott i Texas.“O lea ua ou toe foi mai i le fale ma o loo saili pea mo se galuega.”

Falegaosimea fai Fa'ata'ita'iga Fa'amea Fa'atosina -<br /><br />Ie Fa'ata'ita'i Mata Fa'alua Mata - Xiangxi

"O le mea lea e mafai ai e avetaavale ona iloa mea o loʻo i tua atu, e tusa lava pe ufiufi le tioata pito i tua," o le tala lea a Van Derlofske.“E iai le ki e mafai ai e avetaavale ona sui i le va o le faata ma le meapueata [mode].”

5.11 Inc.Mo laei faʻapolofesa i le Fall 2019 o le Vasega-A Fast-Tac Twill toniga mo alii ma tamaitai.O nei 100% polyester umi ma lima pupuu filifiliga ofutino faatasi ai ma le twill ofuvae e tuʻuina atu le 5.11's saini faʻatinoga ma faʻapolofesa i luga o le galuega i se tau tauva.O se fusi fa'alava fa'atasi ma fa'ama'i e fesoasoani e fa'amau ai se ofutino fa'amau i totonu, ma le vai umi e taofia ai le masaa mai le sosolo i totonu.

Tausia ia Mama.Fa'amolemole aloese mai gagana mataga, mataga, ulavavale, fa'ailoga lanu po'o gagana fa'afeusuaiga. FA'MOLE TYO LOU PULE LOCK. Aua le Fa'amata'u.Fa'amata'u o le fa'aleagaina o se isi tagata o le a le taliaina. Ia Faamaoni.Aua le pepelo ma le iloa e uiga i soo se tasi po o soo se mea.Be Nice.Leai se fa'ailoga lanu, fa'afeusuaiga po'o so'o se fa'ailoga e fa'alumaina ai se isi tagata. Ia Fa'agasolo.Fa'aoga le feso'ota'iga 'Lipoti' i fa'amatalaga ta'itasi e ta'u mai ai ia i matou tala fa'aleaga. Fa'asoa ia i matou.Matou te fiafia e faʻalogo i tala na vaʻaia, le talaʻaga i tua o se tusiga.

E maua e Makita ia oe se avanoa mo lenei fa'afitauli.O lona sapalai eletise e sau ma se kilipa fusipaʻu, ma e mafai ona toe faʻafeiloaʻi i le peleue ina ia mafai ai ona kili le maa i lou fusipaʻu.O lo'o iai fo'i se uafu USB e mafai ai ona e fa'aola lau telefoni a'o e galue.

Falegaosimea fai Fa'ata'ita'iga Fa'amea Fa'atosina -<br /><br />Ie Fa'ata'ita'i Mata Fa'alua Mata - Xiangxi

E le'i atoa se masina talu ona lagolagoina o ia e ana tupulaga, ae faafuase'i loa ona aveese o ia e Boeing mai le polokalame a'o le'i faia le su'ega sa ia fautuaina.

O le tele o pusa komepiuta i aso nei e faia i le palasitika.O le pa'epa'e fo'i, o le tino e matele ina fe'i.Atonu e le afaina tele pe a na'o le pusa pito i fafo e fa'afefe teisi.O le fa'afitauli o le motherboard o lo'o i totonu e mafai fo'i ona fa'afefe ona o lo'o fa'atasi uma i le vaega e tasi.O le motherboard, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi lauulu ma fesoʻotaʻiga maʻaleʻale e mafai ona motusia pe a le o lou aso.

O le talatuu a Porsche na amata i le 71 tausaga talu ai i se taʻavale e igoa ia Roadster Nr.1, o le vaeluagalemu e lua nofoa e nofo aitalafu ai le VW Beetle.Ma o se vaega tele o lona ola ma le manuia mulimuli ane i le Iunaite Setete e mafai ona tuu i lalo i le muamua Porsche Speedster.Faʻavae i luga o le 356, o se nofoaga taugofie, vave ona maua i le laina o Porsche na fausia e faʻafetaui ai se tau na faʻatulagaina e Max Hoffmann (le faʻaulufaleina aloaia Porsche i le US) ina ia mafai ai e ia ona faʻatupuina lana faʻatagaga Porsche fou.

 


Taimi meli: Oke-19-2020